Skip to main content

Aanbod

Personal Coaching

Boost-workshop: Een snelle, intensieve workshop waarin je direct aan de slag gaat met de Comfortable Storytelling-methode. Perfect voor een korte boost of om je snel voor te bereiden op een specifieke situatie. Stel je voor, je hebt een last-minute presentatie en je wilt snel je zelfvertrouwen vergroten en je verhaal aanscherpen.

Goal-workshop: Heb je een belangrijke gebeurtenis zoals een presentatie, sollicitatie of toespraak op de agenda staan? In enkele sessies gaan we gericht aan de slag met de voorbereiding en werk ik samen met jou aan een concreet doel, zodat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen voor de dag komt.

Transformation-workshop: Deze intensieve persoonlijke coaching is een diepgaand traject waarin we van spreekdurf naar spreekkracht werken. Dit intensieve groeiproces bestaat uit meerdere onderdelen en biedt diepgaande inzichten en persoonlijke begeleiding volgens de Comfortable Storytelling-methode. Samen zorgen we ervoor dat je je vaardigheden verbetert, je zelfvertrouwen opbouwt en je unieke spreekkracht ontwikkelt.

Groepworkshops

Boost-workshop: in deze éénmalige dynamische en interactieve groepssessie word je samen met anderen ondergedompeld in de Comfortable Storytelling-methode. Ideaal voor een snelle introductie en een flinke dosis inspiratie. Perfect voor teambuilding of als energieke start van een nieuwe uitdaging.

Themaworkshops: specifieke workshops rond verschillende onderdelen van Spreekangst, Spreekcomfort en Spreekkracht. Denk aan thema’s zoals lichaamstaal, ademhalingstechnieken en storytelling. Deze workshops bieden de kans om in een ondersteunende groep te leren en te groeien.

Intensieve fun & trainingsdagen: deze dag-arrangementen bieden de intensieve training Comfortable Storytelling gecombineerd met activiteiten zoals bijvoorbeeld fietsen, een lunch op een picknickweide en een performance in een bostheater. Of een volledige Spreekdurfmetamorfose waarbij je niet alleen je spreekvaardigheden verbetert, maar ook aan je uitstraling werkt met make-up & hair styling, dress-up en een presentatie voor de camera, ondersteund door meerdere experts.

In-company Training

Boost-workshop: een dynamische sessie voor je team waarin ze snel worden ondergedompeld in de Comfortable Storytelling-methode. Perfect voor een snelle boost of als introductie. Ideaal voor het verbeteren van presentatieskills binnen je bedrijf.

Goal-workshops: we gaan aan de slag met een gerichte voorbereiding op een specifieke opdracht of gebeurtenis, zoals een presentatie, speech of voordracht. Dit kan in enkele sessies worden gedaan voor één of meerdere teamleden, zodat iedereen zelfverzekerd en goed voorbereid is.

Themaworkshops: specifieke workshops met intensieve training rond de verschillende onderdelen van Spreekangst, Spreekcomfort en Spreekkracht. De focus ligt op interactief presenteren/spreken of interactief online presenteren/spreken. Perfect voor teams die hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren en samen willen groeien.

Boek mij

Ben je op zoek naar een inspirerende keynote spreker, moderator, presentator, interviewer of ceremoniemeester? Ik sta klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn enkele mogelijkheden om mij te boeken:

Keynote spreker

Comfortable Storytelling: Ik deel graag mijn unieke methode en hoe je vanuit spreekdurf naar spreekcomfort en spreekkracht kunt groeien. Ideaal voor conferenties, seminars en workshops.

Polyvagaaltheorie: Een fascinerende kijk op hoe ons autonome zenuwstelsel werkt en hoe dit je kan helpen om spreekangst te overwinnen. Perfect voor alles rond de human intelligence .

Deep Democracy in een meerstemmige samenleving: Hoe kunnen we luisteren naar alle stemmen in een groep en samen rijkere beslissingen nemen? Ideaal voor organisaties en bedrijven die inclusiviteit hoog in het vaandel dragen.

“The girl next door viert verjaardag met de Koning van Engeland” Een boeiende en humoristische presentatie over onverwachte ontmoetingen en de kracht van verhalen. Perfect voor een luchtige noot met een boodschap gebracht door een vrouw met een missie tijdens jouw evenement.

Moderator, presentator of interviewer

Of het nu gaat om een paneldiscussie, een bedrijfsbijeenkomst of een groot evenement, ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en dat iedereen betrokken blijft. Met mijn ervaring en enthousiasme breng ik energie en structuur in elke bijeenkomst.

Ceremoniemeester

Ik help je om jouw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum of een zakelijke bijeenkomst, ik zorg voor een professionele en ontspannen sfeer waarin alles op rolletjes loopt.

Ben jij klaar voor de next step in jouw persoonlijke groei?
Stuur me vandaag nog een mail voor vrijblijvende info 

Bekijk de verschillende formules:

Groepssessie

prijs op aanvraag

Waarop je je individueel kan inschrijven en waar nog max 5 willekeurige andere personen aan deelnemen.

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.

Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

Individuele sessie

prijs op aanvraag

Dit is een intensieve 1 op 1 training op maat. Om je voor te bereiden op een specifieke presentatie, een speech, een sollicitatie, …

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.

Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

Vlogdurf sessie

prijs op aanvraag

De nieuwste technologie maakt het voor heel veel mensen mogelijk en makkelijk om zelf “televisie” te maken. Altijd stiekem van gedroomd maar nooit durven dromen dat het ook echt kan? Bij You Talk leer je de kneepjes van het vak met professionele apparatuur.

Een intensieve 1 op 1 training met uitgebreide tips, oefening, bespreking, oefening, verbetering ... hoe vanzelfsprekend en spontaan het in vlogs of op televisie allemaal mag lijken: voorbereiden en oefenen, oefenen, oefenen is de sleutel van het succes.

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.

Hasseltsebaan 109/3 – 3940 Hechtel-Eksel

In de prijs zit de training, koude of warme dranken, een houvast en een handboekje inbegrepen
De sessies kunnen indoor of outdoor gegeven worden, afhankelijk van het weer